top of page

Peter Hendriks

Is advocaat sinds 2008. Hij houdt zich bezig met alle aspecten van het arbeidsrecht, variërend van individuele ontslagzaken tot het begeleiden van reorganisaties en overnames.

 

Peter is in 2008 cum laude afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in de richtingen privaat- en bedrijfsrecht. Hij studeerde een half jaar aan the University of Edinburgh in Schotland. Eind 2015 heeft Peter de postacademische specialistenopleiding Arbeidsrecht van de Grotius Academie cum laude afgerond. Peter geeft regelmatig cursussen en lezingen over verschillende aspecten van het arbeidsrecht. Voordat hij samen met Karol Sparck oprichtte, was hij verbonden aan Palthe Oberman Advocaten – een kantoor gespecialiseerd in het arbeidsrecht – en de sectie arbeidsrecht van de Brauw Blackstone Westbroek.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heeft Peter het rechtsgebied Arbeidsrecht geregistreerd. Op grond hiervan is Peter verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten op dit rechtsgebied te halen.

Lidmaatschappen:

DSC_9738%2520Peter%2520EAS%2520Fotografi
  • LinkedIn - White Circle
bottom of page