top of page

Ons nieuwe kantoor!

Bijgewerkt op: 1 apr. 2021

Veel van jullie hebben we recent gesproken. Anderen zullen het wellicht al via de sociale media hebben vernomen: wij zijn op 1 januari het nieuwe kantoor Sparck Arbeidsrecht Advocaten gestart. Na jarenlang verbonden te zijn geweest aan een gerenommeerd arbeidsrechtkantoor in Amsterdam hebben we besloten een nieuw avontuur aan te gaan en een langgekoesterde ambitie waar te maken.


Waarom Sparck?


We zijn ervaren advocaten met een lange staat van dienst binnen het arbeidsrecht. We hebben meer dan 30 jaar gezamenlijke ervaring met het adviseren van werkgevers, werknemers en ondernemingsraden. Met de inhoudelijke kennis en ervaring zit het dus meer dan goed.


Maar wat ons echt onderscheidt is onze goede bereikbaarheid en snelle service. Met Sparck hebben we bewust gekozen voor een klein kantoor van ervaren specialisten. Je kunt ons altijd bellen/mailen/appen. En je weet zeker dat jouw vraag door onszelf wordt beantwoord. Een hotline met jouw eigen arbeidsrecht specialist dus. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten altijd snel en goed geholpen worden.


  • Zeer ervaren specialisten

  • Snel en praktisch advies

  • Toegankelijk en flexibel


Waarvoor kun je bij ons terecht?


Wij helpen onze klanten met alle zaken op het terrein van het arbeidsrecht. Dat kan variëren van het opstellen van arbeidsovereenkomsten en personeelsregelingen tot ontslagzaken en reorganisaties en van verbetertrajecten en arbeidsongeschiktheid tot privacyvraagstukken en concurrentiegeschillen. En alles wat daartussen in zit. Alle gaten en hoeken van het arbeidsrecht hebben wij inmiddels gezien. Dus ook voor de meer “exotische” zaken kun je ons bellen. Naast het arbeidsrecht hebben we ruime ervaring met het medezeggenschapsrecht (Wet op de ondernemingsraden) en het ambtenarenrecht. Als het nodig is werken we samen met andere specialisten uit ons netwerk, zoals belastingadviseurs, pensioendeskundigen en immigratierecht advocaten.


  • Arbeidsrecht

  • Ambtenarenrecht

  • Medezeggenschapsrecht


Neem gerust contact op met vragen of als je arbeidsrechtelijk advies nodig hebt. En je mag natuurlijk ook bellen om gewoon even te sparren over een zaak waar je mee zit. We hopen je snel te spreken en – zodra het kan – ook weer te zien, zodat we ook kunnen horen wat jou bezighoudt.


Stay healthy and safe!


Met hartelijke groeten,


Karol Hillebrandt en Peter Hendriks

Comments


bottom of page